Grafisch werk

Ik werk met veel plezier samen met grafisch vormgevers. Soms neem ik de tablet in eigen hand.  


Voor Museum Rotterdam ontwierp en illustreerde ik diverse speurbladen. Ook dit vouwblad over het Rotterdam van voor en na het bombardement.


Voor het educatief archeologisch erf Masamuda in Vlaardingen maakte ik de algemene folders en de wervingsfolder voor vrijwilligers.

 

Algemene Folder Masamuda
Folder Werving Vrijwilligers Masamuda

De Academische Werkplaats Verstandelijke Beperking & Geestelijke Gezondheid vroeg mij om het droombeeld van passende zorg in een poster te vangen.

Poster Passende Zorg

In 2022 was het 150 jaar geleden dat de Nieuwe Waterweg werd geopend. Bij het doorgraven van de duinen bij Hoek van Holland ontstond het eiland de Beer, een legendarisch natuurgebied dat inmiddels door de uitdijende Rotterdamse haven is verzwolgen. Onder de naam 'De Beer is Los' stond Historische Vereniging Oud Rozenburg stil bij de verjaardag van de Waterweg en het verdwenen eiland. Ik ontwierp het logo.

Dat overigens gebaseerd is op deze kaart uit 1900.


Precies 100 jaar na hun vertrek uit Brielle stonden de torpedisten weer in de belangstelling. Ik ontwierp de poster (en schreef het script voor het buitentheater).


De werkgroep Kanonnen en Affuiten onderhoudt de vesting van Brielle. Ik ontwierp hun nieuwe logo. Dit is een van de schetsen.